About

Welcome to Kytopia

Kytopia is our studio and artist in residence program in Utrecht city centre.

Some examples of what is happening here:

Workshops

“Mag mijn zusje, neef, zoon, buurmeisje met haar all girlz band ook eens komen jammen?”

Dat is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt. En na heel vaak “nee helaas” te hebben geantwoord zijn we blij vanaf nu te kunnen zeggen: kom maar langs!

Beginnende bands en jongeren vanaf 12 jaar met talent en passie voor muziek zijn welkom in Kytopia voor een rondleiding en workshop in een inspirerende omgeving.

Tijdens een workshop van twee à drie uur gaan we in op jouw muziek en jouw plannen daarmee. Het maken van een opname behoort ook tot de mogelijkheden. Je krijgt van ons een helder en eerlijk advies over je kansen in de muziekwereld. En als we wat horen in jouw muziek kunnen we een masterclass organiseren voor jouw instrument of jouw stem, gegeven door bijvoorbeeld een lid van The Kyteman Orchestra!

De workshops worden gegeven door Mathijn den Duijf. Mathijn heeft een groot netwerk van muzikanten, producers, , docenten, programmeurs, podia en platenlabels. Vanaf het allereerste begin is hij betrokken geweest bij Kyteman en staat ook mede aan de basis van Kytopia. Daar heeft hij een prachtige eigen studio.

Kosten

  • Als je alleen komt: drie uur workhop à € 35,– per uur
  • Als je met een band komt: drie uur workshop à € 70,– per uur
  • Een opname met jou alleen: € 50,–
  • Een opname met een band: € 125,–

Hoe maak ik een afspraak?

  • door een mail te sturen naar workshops@kytopia.com
  • door direct met Mathijn te bellen: 06-51175858

 

 

UP